De accommodatie


Het "Poorthuis" is gelegen naast en boven de poort naar de "Cour" van de “Geverikerhof”, in een gebouw dat in 1782 ervoor gezorgd heeft dat onze boerderij haar carré karakter kreeg.

Het bestaat uit een gezellige, antiek gemeubileerde, zitkamer met tv/dvd, geluidsapparatuur en een kast vol boeken waar u naar hartelust in kunt neuzen. In de zitkamer is een kleine maar volledig uitgeruste keuken. Boven is een grandioze slaapkamer met een tweepersoonsbed, een kleine opkamer met 2 aparte bedden en een badkamer. U kunt er met z’n tweeën heel romantisch slapen maar het is ook geschikt voor een verblijf met 3 of 4 personen. Op het terras op de binnenplaats is het heerlijk uitrusten van een wandeling door de hellingbossen in de buurt, van een grensoverschrijdende fietstocht of na een dagje winkelen in Maastricht.

 
 

Het “Cortenhuisje”, helemaal privé, aan de achterkant van de Geverikerhof, bestaat uit een grote zitkamer, slaapkamer, badkamer met douche, separaat toilet en volledig ingerichte keuken. Op de 60 m² is het goed toeven met twee personen. Vanuit de huiskamer met tv, geluidsapparatuur, boeken en spelletjes kijkt u uit over bosjes en boomgaarden en zult u soms enkele hertjes ontwaren. Op een warme zomerdag is het heerlijk zitten op uw eigen terras.

Beide huisjes verhuren wij op basis van "self-catering". Dat houdt in dat u niet wakker gemaakt wordt voor uw ontbijt noch door een kamermeisje om uw heerlijk warme bed te maken. U bent helemaal privé in uw eigen huisje maar wel met alle luxe van een hotel, zoals fijne bedden met mooi beddengoed, volop handdoeken, zeep, shampoo, badschuim en zelfs slofjes die u mee naar huis mag nemen als aandenken aan de Geverikerhof! In het “Cortenhuisje” zowel als in het “Poorthuis” is een volledig uitgeruste keuken met een combi magnetron, ijskast en koffiezetapparaat.

Een goedgevulde ontbijtmand is te bestellen voor €10,- per dag per persoon. Overigens raad ik onze gasten meestal aan wat broodjes en beleg mee te nemen want in de huisjes staat altijd  voldoende koffie, thee, melk, suiker en een schaal met vers fruit en dan is een ontbijtje vlug zelf gemaakt op elk tijdstip dat u wenst.